Kontakt:
isr@master-ling.com
Tlf. + 45 35 43 15 15
Postadresse:
Tuborgvej 5,1.
DK-2900 Hellerup
Hjemmeopgaver For størst udbytte opfordrer vi dig til at producere mindst én mindre skriftlig opgave pr. uge, så du kan få individuel feedback på din skrivning. Du kan anvende egne arbejdsopgaver som udgangspunkt. Jo mere du arbejder med den arbejdsrelaterede kommunikation, jo mere får du ud af dit kursus.

Målgruppen

Kurset henvender sig til dig, der...
allerede har lært et grundlæggende dansk og har brug for at forbedre dine skrivefærdigheder i private eller professionelle sammenhænge.
ønsker at opnå større sproglig og grammatisk sikkerhed, når du kommunikerer med offentlige myndigheder eller forretningsforbindelser.

Forventet udbytte

Du bliver i stand til at skrive de mest almindelige erhvervsgenrer som bestillinger, forespørgsler, følgebreve, klager, afbestillinger og andre relevante situationer fra din egen hverdag.
Du lærer at opstille dokumenter efter danske retningslinjer, og vi øver formulering af skriftlige budskaber med korrekt ordvalg og terminologi.
Vi øver mange standardformuleringer, som du kan bruge i arbejdssituationen. Dine egne e-mails og arbejdsrapporter anvendes som en naturlig del af øvelserne.
Der tages fat på tegnsætning og avanceret grammatik, som vil udrydde mange klassiske fejl.
Efter kurset vil du være bedre rustet til at kommunikere korrekt og effektivt i professionelle sammenhænge, og du vil have tilegnet dig redskaber til identificering og eliminering af mange fejl.