Kontakt:
isr@master-ling.com
Tlf. + 45 35 43 15 15
Postadresse:
Tuborgvej 5,1.
DK-2900 Hellerup

Om AidaCom

Kundeoversigt

 Hvad siger kursisterne?

Nyttige links

 Kurser

Firmaundervisning

Priser og betingelser

Forside

"Saxo Bank har i mere end 10 år anvendt AidaCom til at udvikle vores medarbejderes sproglige kompetencer. Der har været tale om både holdundervisning på flere niveauer og eneundervisning i dansk og engelsk.
AidaCom er en professional og kompetent samarbejdspartner, som man trygt kan overlade planlægningen af sin virksomheds sprogundervisning til. Vores erfaring er, at AidaCom leverer uddannelse af høj kvalitet, med stor fleksibilitet og tilpasningsevne til både virksomhedens og medarbejdernes behov.
Saxo Bank har været tilfredse med den administrative planlægning, ligesom medarbejderne har udtrykt stor tilfredshed med tilrettelæggelsen og gennemførelsen af undervisningen.
Kurserne er foregået i Saxo Banks lokaler hvilket har bevirket, at undervisningen inkorporeres som en del af deltagernes arbejdsdag uden transporttid og med fleksible mødetider. De intensive og skræddersyede forløb og har gjort det muligt for mange at udvikle sproglige kompetencer eller bestå en målrettet eksamen midt i deres travle arbejdsliv."
Saxo Bank A/S, Simone Mats, HR Koordinator
Irsk kursist, Lorraine Mortensen
"At lære dansk på min arbejdsplads har været en stor fordel for mig. Med fuldtidsarbejde og familieforpligtelser var det umuligt for mig at gå på et aftenhold i de offentlige sprogskoler.
Det var perfekt at have danskundervisning én gang om ugen, og bagsiden ved kun at gå én gang om ugen blev mere end opvejet af de små intensive hold, og at studiematerialet var skræddersyet til gruppens behov.
Med underviserens vejledning kunne vi i høj grad tilpasse kursets indhold til det, vi personligt havde brug for. Det resulterede i, at undervisningstimerne var meget effektive og udbytterige.
Der var også god fleksibilitet og forståelse for, hvis arbejdsforpligtelser betød, at man gik glip af en lektion.
Min underviser, Jette, gik langt ud over det forventede i hendes villighed til at hjælpe med svære sproglige aspekter og med opmuntring og eksamensforberedelse.
Jeg ved, at jeg ikke ville have været i stand til at fuldføre Prøve i Dansk 3 med en gennemsnitskarakter på 12, hvis ikke jeg havde fået undervisning på min arbejdsplads."
Russisk kursist, Evgeny Gunko
"Der er bestemt mange fordele ved at lære sprog på arbejdspladsen. For det første kan man spare tid, fordi man ikke behøver at tage nogen steder hen. For det andet er der kun få kursister i din studiegruppe, hvor der typisk er over 15 kursister i en almindelig klasse på en sprogskole.
Jeg gik både på sprogskole og var samtidig heldig at kunne få ekstra lektioner med Jette én gang om ugen på min arbejdsplads. Jeg synes, det var fantastisk. Vi kunne koncentrere os om nogle af de for mig problematiske aspekter af sproget, og hun hjalp mig altid med at bevare motivationen! Det er nok det vigtigste, når man lærer et nyt sprog, at bevare motivationen. Vores hjemmeopgaver var meget interessante, i særdeleshed de forskellige læsematerialer.
Jeg har netop bestået PD3 eksamen, så nu er jeg klædt på med mine danskkurser. Det tog mig næsten 2 år, fra jeg startede danskundervisningen, til jeg bestod Prøve i Dansk 3. Jeg har studeret med Jette gennem hele perioden, og det var en virkelig god oplevelse."

Case stories og testimonials:

Dansk Universitet

Boligforeningen 3B

Saxo Bank A/S

Dawson.Dk ApS

Rigshospitalet

Schneider Electric