Kontakt:
isr@master-ling.com
Tlf. + 45 35 43 15 15
Postadresse:
Tuborgvej 5,1.
DK-2900 Hellerup

Om AidaCom

Kundeoversigt

 Hvad siger kursisterne?

Nyttige links

 Kurser

Firmaundervisning

Priser og betingelser

Forside

“Private intensive dansklektioner hjalp mig bestå en nødvendig eksamen med gode resultater.
Efter lange år, hvor jeg gik ind og ud af gratis danskundervisnings klasser, var det stadig svært for mig at forstå og udtale grundlæggende dansk. Jeg erfarede første gang fordelen af en-til-en dansk undervisning med Jette Folkerts, fordi jeg havde behov for at bestå en eksamen: “Prøve i Dansk 2”.
Til trods for den korte tid til min eksamen (kun 2,5 måned) og mit travle arbejdsskema som forsker formåede Jette at evaluere mit sproglige niveau og forberede mig grundigt, så Jeg bestod den skriftlige og mundtlige eksamen med gode karakterer. Hun er ganske dygtig og fuldt ud klar over kravene til disse prøver. Jette var også meget fleksibel i forhold til at mødes med mig på de dage og tidspunkter, hvor det passede mig bedst, så jeg samtidigt kunne passe mit arbejde. Jeg fortsatte eneundervisningen med hende efter min eksamen, eftersom Jette kendte mine sproglige behov for arbejdsrelevant ordforråd.
Jeg kan tydeligt se en forbedring af min dansk-forståelse og kommunikation efter bare få måneders undervisning med Jette Folkerts. Derfor kan jeg kraftigt anbefale målrettet privat danskundervisning tilbudt af AidaCom.”
Lusine Nazaryan, Postdoctoral Researcher at Kennedy Center, Copenhagen University Hospital, Rigshospitalet

Case stories og testimonials:

Dansk Universitet

Boligforeningen 3B

Saxo Bank A/S

Dawson.Dk ApS

Rigshospitalet

Schneider Electric