Kontakt:
isr@master-ling.com
Tlf. + 45 35 43 15 15
Postadresse:
Tuborgvej 5,1.
DK-2900 Hellerup

Om AidaCom

Kundeoversigt

 Hvad siger kursisterne?

Nyttige links

 Kurser

Firmaundervisning

Priser og betingelser

Forside

Om AidaCom

Firmaets historie

Visioner og værdier

Undervisningsmetoder

Jette Risgaard Folkerts
Direktør
Uddannelse og erfaring
Uddannet erhvervssproglig korrespondent i dansk, engelsk og tysk fra Copenhagen Business School 1987. Desuden Voksenpædagogisk Grundkursus i 2004.  Jette er amerikansk gift og har over 10 års omfattende sproglig og forretningserfaring som korrespondent i USA. Efter hjemkomsten til Danmark over 10 års erfaring som underviser i dansk og engelsk som andetsprog for danske og udenlandske forretningsfolk. Unvervisningen foregår på alle niveauer.
Hvad kendetegner min undervisning?
Jeg ser sprog, som et link mellem mennesker, og derfor brænder jeg for at hjælpe andre med a forbedre deres sproglige kvalifikationer. Denne mærkesag betyder, at jeg er stærkt engageret i at give mine kursister de allerbedste muligheder for at lære og finde kreative måder at udvikle deres sprogfærdigheder på, mens jeg sikrer, at de når deres sproglige mål.
Det er vigtigt for kursisternes udvikling, at der er et mål for hver lektion, og at der samtidig skabes en behagelig stemning, hvor man kan være tryg nok til at afprøve de nye færdigheder. Min erfaring fra både dansk og engelsktalende forretningsmiljøer gør lektionerne praktiske for en virksomheds medarbejdere, og min egen erfaring som bosiddende i udlandet, giver mig stor forståelse for de vanskeligheder, der kan opstå, når man skal kommunikere på et fremmedsprog i hverdagens mange situationer. Mine pædagogiske kvalifikationer betyder, at jeg kan kombinere min praktiske erfaring med en akademisk baggrund. Jeg holder af at hjælpe kursisterne med udtaleproblemer, udfordre dem til at se grammatik som et redskab istedet for en barriere og udvikle deres ordforråd ved hjælp af nyttige ord, udtryk og talemåder.
Kursister i dansk har opnået top karakterer ved ministeriets officielle prøver, og kursister i engelsk har opnået færdigheder, der gør dem i stand til at avancere i et stadig mere internationalt miljø.
Kursister har beskrevet mig som engageret, professionel, kyndig og kreativ. Samarbejdspartnere i virksomheder har brugt ord som effektiv, professionel, pålidelig og serviceminded.
Siden 2012 har jeg overtaget ledelsen af AidaCom Business Communications, men er stadig meget involveret i undervisningen. Jeg finder det fortsat meget berigende at udvikle menneskers sproglige kvalifikationer, så de knyttes sammen, trives og oplever nye muligheder.
 
 
Aïda Vestergaard Andersen
Company history
AidaCom blev stiftet i 1987 af Aïda Vestergaard Andersen, som  er uddannet magister på universitetet i Cairo med hovedfag i engelsk og med speciale inden for sprog og lingvistik. Hun har en ph.d. i  voksenindlæringspsykologi fra New Mexico, USA.
Aïda afholdt adskillige sprogkurser og konferencer om busniness kommunikation for mange internationale virksomheder, og hun arbejdede også som censor for The University of Cambridge, ESOL, før hun flyttede til Canada i 2010.
Pr. 1. maj 2012 blev AidaCom overtaget af Jette Folkerts efter næsten 10 års  undervisning og afholdelse af sprogkurser i samarbejde med Aïda Vestergaard Andersen.
Undervisere
 
AidaCom samarbejder med en række dygtige og erfarne undervisere i dansk og engelsk. Flere af dem kombinerer sprogundervisning med coaching.
 
Spotlight:   Katrine Kent
 
Katrine er cand.mag i dansk og psykologi fra Roskilde Universitet, EMCC certificeret coach og eksamineret i enkeltfagene HR samt organisatorisk coaching fra Niels Brock.
Hun arbejder med  rådgivning inden for team builiding,  ledelsesudvikling og coaching og inkluderer nogle af disse principper og metoder i sprogundervisningen, når hun underviser i dansk som andetsprog for AidaCom.
Katrine er EMCC certificeret coach og tilbyder også seperat coaching i virksomheder både som enkeltsamtaler eller som en del af et samlet udviklingsforløb.
Læs mere om Katrines coachingvirksomhed her:
www.katrinekent.dk