Kontakt:
isr@master-ling.com
Tlf. + 45 35 43 15 15
Postadresse:
Tuborgvej 5,1.
DK-2900 Hellerup

Om AidaCom

Kundeoversigt

 Hvad siger kursisterne?

Nyttige links

 Kurser

Firmaundervisning

Priser og betingelser

Forside

Tilmelding til prøver

Undervisningsministeriet er ansvarlig for fire danskprøver: Prøve i Dansk 1, Prøve i Dansk 2, Prøve i Dansk 3 og Studieprøven.
De afsluttende statskontrollerede prøver foregår to gange om året - i maj/juni og november/december. Tilmeldingsfristen ligger i marts og september cirka ti uger før prøverne. Læs mere om prøve datoerne her: www.ulm.dk
Er du kursist på et sprogcenter på et af de afsluttende moduler, skal du tilmelde dig via din lærer på holdet. Er du selvstuderende, kan du tilmelde dig telefonisk eller personligt på eksamenskontoret hos en af testudbyderne. Du kan finde en testudbyder i dit område her: www.uvm.dk
Gratis online sprogøvelser til danskundervisning:
Dansk Her og Nu på:www.danskherognu.dk er et gratis online begynderkursus i dansk. Programmet er udviklet med støtte fra det tidligere Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration. Det kan anvendes som lektiehjælp eller til selv studie."Dansk Her og Nu" består af 12 lektioner, der hver især er bygget op over 5 forskellige øvelser: tekst og dialog, grammatikøvelser, lyt og forstå, Danmark og danskerne og en dansk/engelsk ordliste.
Danmark til daglig på: http://static.uvm.dk er et gratis e-læringsmateriale om kultur- og samfundsforhold i Danmark stillet til rådighed af Ministeriet for Børn og Undervisning. Materialet svarer bl.a. på spørgsmål som: Hvordan lever en almindelig familie i Danmark? Hvordan fungerer en dansk arbejdsplads?
'Danmark til daglig' iindeholder en lang række øvelser og opgaver og tager udgangspunkt i konkrete hverdagssituationer i hjemmet, på arbejdspladser mv. Materialet forudsætter danskkundskaber på niveau A2 for bedst udbytte.

Andet materiale til inspsiration og hjemmearbejde for niveau A2 og opefter:
Historien bag Danmark
 
Ordnet.dk: Gratis on-line ordbog med grammatik og udtalehjælp
Retskrivningsordbogen: Gratis on-line ordbog fra Dansk Sprognævn
Nyttige links til engelskundervisning:
Macmillan dictionary: Gratis on-line ordbog med udtalehjælp, britiske og amerikanske accenter, klare definitioner og markering af vigtige ord.
Grammatikøvelser og -forklaringer prøv følgende links:
http://learnenglish.britishcouncil.org/en/grammar-and-vocabulary
http://www.better-english.com/grammar.htm
http://www.dailygrammar.com/
Nyheder på engelsk:
BBC World Service  http://www.bbc.co.uk/worldservice/