Kontakt:
isr@master-ling.com
Tlf. + 45 35 43 15 15
Postadresse:
Tuborgvej 5,1.
DK-2900 Hellerup

Om AidaCom

Kundeoversigt

 Hvad siger kursisterne?

Nyttige links

 Kurser

Firmaundervisning

Priser og betingelser

Forside

“Meget tilfreds med udbyttet af mit udtalekursus. Oplever efterfølgende færre misforståelser og behov for gentagelser i telefonsamtaler. Det var den bedste undervisning i dansk i mit liv! Vil meget gerne deltage i nyt kursus”.
Olga Brunn, Boligforeningen 3B
 
“Tusinde tak for et rigtig godt danskkursus. Det var en fornøjelse, og vores underviser havde stor tålmodighed. Jeg fik opfrisket mange grammatiske regler og tænker mere over korrekthed, når jeg skriver e-mails til samarbejdspartnere. Jeg har også nogle sider fra undervisningsmaterialet stående til inspiration på mit skrivebord. Derudover er vokaltrappen et rigtig godt værktøj til udtaletræning. Jeg er meget tilfreds med kurset.”
Katre Thorborg, Boligforeningen 3B
 
“AidaCom har holdt danskkurser for vores medarbejdere med andet modersmål end dansk. Vi har i samarbejde med dem gennemført kurser på flere niveauer og med forskellige sproglige fokus. Alle kursister har haft stor glæde af undervisningen, der blev gennemført i vores egne lokaler, så det ikke gav transporttid for kursisterne. At arbejde med AidaCom er en fornøjelse, for underviserne er utroligt kompetente og fleksible. Jeg vil til hver en tid kontakte AidaCom igen, hvis vi skal holde flere danskkurser.”
Bessie Kofod Hansen, HR Konsulent, Boligforeningen 3B
 
 

Case stories og testimonials:

Dansk Universitet

Boligforeningen 3B

Saxo Bank A/S

Dawson.Dk ApS

Rigshospitalet

Schneider Electric